Private Shopping night

De Private Shopping Nights zijn terug! De hele winkel voor jezelf.. in alle rust shoppen met je vriendinnen, familie en/of collega’s. Vorig seizoen hebben wij een aantal héle leuke shopping nights gehad, met leuke gemixte groepen waarbij iedereen leuk kon slagen. Een avond gezelligheid met een hapje en een drankje. Speciale kortingen die alleen die avond geldig zijn én met een leuke goodiebag naar huis!
Wil jij dit ook doen met een leuk gezelschap? Stuur ons een berichtje via de socials of mail naar info@bohorebel.nl

🧡 vanaf 6 personen te reserveren
🧡 géén extra kosten of verplichtingen
🧡 dinsdag-, woensdag- of donderdagavond
🧡 stuur een berichtje voor een gezellige avond!

Happy customers

Deze groep meiden zijn goed geslaagd tijdens een gezellige shoppingnight! Dit was hun tweede keer :)

Deze vrouwen waren jou voor!

★★★★★

Vorig jaar een private shopping night gedaan met collega's en dit jaar kan dat natuurlijk niet missen! Een warm welkom met een drankje en een hapje, persoonlijk kledingadvies, gezelligheid en de winkel voor jezelf! Zeker een aanrdader!

Ginger, 26 jaar

Met vriendinnen/familie hadden wij een shoppingnight. Super leuke avond waarin je onder genot van een hapje en drankje de leukste kleren kan passen. Heel de winkel voor ons alleen was niet alleen relaxt, maar ook gezellig! Goed geholpen en een leuke goodiebag mee naar huis!

Linda, 30 jaar
★★★★★

De hele winkel voor jezelf. Mooie/overzichtelijke/ongedwongen sfeer. Aanrader!

Marlene, 57 jaar

Hele geslaagde avond gehad bij Boho Rebel. Allemaal leuke items gescoord. En een goed gevulde goodiebag! Heerlijke hapjes. Leuk om met de vriendinnengroep lekker te passen en elkaar te helpen. Volgend jaar weer :)

Michelle, 29 jaar